Bahagia Hingga ke Syurga. InsyaAllah. Amin..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak Solehah. InsyaAllah. Amin..

Thursday, August 16, 2012

27 Ramadhan, Hani 100 hari

Assalamualaikum..

Tinggal lagi dua hari nak sambut raya 2012, Hani Qalesya dah genap 100 hari. Syukur Alhamdulillah, Hani semakin sihat, semakin pandai, semakin lasak, semakin banyak berjaga, semakin buat ibu dan ayah geram dan bertambah-tambah sayang.. =) Lepas raya kita cucuk 3 bulan ye, sayang..

Hari ni hari terakhir bekerja sebelum raya, kalau ikutkan esok nak apply cuti, pagi-pagi kami nak pulang ke kampung darling husband. Tapi CEO baik hati bagi flexibility untuk datang punch, bermaaf-maafan dan balik. So, jimat cuti satu hari. =)

Ramadhan tahun ni sangat-sangat berbeza. Dikurniakan Hani dalam hidup kami, aku tak cukup dengan sehari 24 jam. Tapi syukur, dapat tengok anak membesar depan mata. Syukur, tinggal dekat dengan rumah keluarga aku, banyak membantu kami suami isteri masa-masa genting Hani sakit, berbuka tak perlu masak, anak dijaga penuh kasih sayang oleh mak sendiri.. Terima kasih ma.. :'-)

Tahun lepas beraya tanpa Hani, tahun ni tak sabar nak rasa pengalaman beraya dengan Hani. Semalam kemas baju si kecil tu nak bawak balik kampung, sejam jugak lah. Susah jugak rupanya nak decide anak nak pakai baju mana masa hari istimewa nanti. Lagi-lagi anak perempuan. Nak pilih headband pun lama. Hihi. Harapnya esok Hani ok sepanjang perjalanan nak balik Johor..

Untuk semua rakan-rakan bloggers / readers, Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin.. =)

Dari Hani Qalesya, ibu dan ayah Hani..  =)

1 comments:

LoVEaQshA said...

Alahai cute hani pakai tudung..
Selamat Hari Raya hani,bestla taon nie kutip wit raya erk..

Post a Comment

Komen anda dialu-alukan.. Terima kasih daun keladi.. Lain kali datang la lagi.. =D