Bahagia Hingga ke Syurga. InsyaAllah. Amin..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak Solehah. InsyaAllah. Amin..

Thursday, February 10, 2011

Semester 20102011-2 ; Hari Sibuk pun Bermula...

Salam..

Minggu ni bermula la semester baru 20102011-1 untuk pelajar-pelajar aku.. Phewwww~~ Memenatkan, bermula dari hari Isnin dan Selasa (pendaftaran pelajar), dan sampai sekarang pun masih ada yang mengejar untuk dapatkan tandatangan aka autograph.

Dah lama jugak tak dengar telefon meja aku ni berdering berpuluh-puluh kali sehari. Rasa macam receptionist pun ada. Kadang-kadang rasa nak menjerit dengar kejap-kejap bunyi, kejap-kejap bunyi. "Hello, Puan Wani ke ni?", "Hello, Puan Putri ada?", "Hello, nak jumpa dengan Mr James boleh?". Hmmmhhh.. Itulah penyeri aku dalam seminggu ni. '__'

Kelas aku baru bermula hari ni. Kelas amali belum mula lagi sebab baru masuk introduction part. Tapi yang tak best bila dengar ada students yang clash jadual. Aduhhh... Kesian, tapi nak tolong macamana lagi.. Kalau tak ada masa yang aku boleh slot in.. Sorry students... Ada jugak kes mentee aku yang sebenarnya tangguh, tapi tak ditangguhkan pun. Aku kesal sebenarnya dengan apa yang berlaku. Sebab aku tahu keadaan budak tu macamana. Sebab tu aku tak salahkan dia 100% walaupun ada orang salahkan dia 100%. Kesian Syahmi.. :(

Itulah warna-warni kehidupan aku minggu ni. Tapi dalam busy-busy sempat ajak darling husband tengok movie Green Hornet semalam. Best cerita tu. =)

Oh almost 5.30pm. Mahu pulang.


2 comments:

fikaryna said...

best eh citer 2? mggu dpn en.fika cuti g beli cd la..huhu..

ima said...

nice blog.. pn wani ni lecturer ker?

Post a Comment

Komen anda dialu-alukan.. Terima kasih daun keladi.. Lain kali datang la lagi.. =D