Bahagia Hingga ke Syurga. InsyaAllah. Amin..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak Solehah. InsyaAllah. Amin..

Monday, April 4, 2011

I need a vacation..

Assalamualaikum..

Lama sangat tak update blog, walaupun sempat juga berblogwalking. Sekarang penat sangat rasa. Dalam kepala banyak yang difikirkan. Semuanya tentang kerja. Nasib baik tak terbawa-bawa ke rumah. Masih lagi berminat memasak untuk darling husband. Masih lagi mempunyai mood untuk bersilat di dapur, tapi malam ni tidak.

Sebab? Tiada mood. Mood aku di Shah Alam sekarang. Hmmmmhh..

Ada cerita ingin ditaip, tapi masih belum berupaya. I mean, my mood is not here. Dalam kepala asyik fikir tentang isu-isu dalam kerja, survey camp, dinner for students, problematic mentee, ISO documentations, bla bla bla.. Oh, headache! Dan, badan rasa penat dengan kelas-kelas amali. Mungkin sebab handle group yang ramai dalam satu-satu masa, aku sangat stresssssss kalau explain dah banyak kali tapi tak faham-faham juga. Lain kali lecturer explain jangan la bergosip di belakang ye budak-budak!!

Hmmmmm.... That's why, i think, i need a vacation.

Tapi cuaca sekarang merisaukan kami untuk pergi melancong.

What say you??
Pasangan romantik. Sama-sama chubby.

8 comments:

adda_shariff said...

hi wani! i think u should take a break! cari tempat sejuk2...hehe...oh i need a vacation too! :D

Mrs Azhar said...

hi adda! bestnyeee bila membayangkn tpt2 sejuk tu. tp rs mcm nk gi pulau. hehe. jom2 ajak en husband bercutiiiiiiii....

eMMe said...

kalo panas2 ni, cam rasa lemas n rimas je, especially time bersama hubby~ selamat berehat, gi ar tempat2 yg ade salji, hahahaha~ sejuk telampau la plak, heeee~

Mrs Azhar said...

emme, kt kuantan kdg2 pns kdg2 ujan. tp hari ni pns skt kepala... huhu tpt ada salji? kat genting je la kot. huahuahua

E K A said...

wani eka pun perlukan percutian ni...biol dah otak...tp tu la kekangan waktu.tak dapt nak bercuti dalam jarak terdekat ni...

wani chubby pun tak nampak sgt.sbb dua2 org sama naik.tp eka dgn en somi ni nampak obvious...eka je membulat.dia maintain je...risau la...

Mrs Azhar said...

eka, tu la penat sgt rasa. kalau xdpt pegi jauh pun pegi dkt ok dh. asalkn dpt rest.

haha kitorg sama chubby ke? bgs jugk kn. seimbang. ekekekeke. eka msk la gempak2 bg hubby membulat skali.. =)

Amy Syaquena said...

pergi la genting atau cameron sejukkk!!! sesuai untuk bersama dengan hubby...

Mrs Azhar said...

amy, yessss cadangnye nk p genting dkt sikit dr cameron. lgpun husband br blk dr cameron last week. dia bosan dh.. hehe

Post a Comment

Komen anda dialu-alukan.. Terima kasih daun keladi.. Lain kali datang la lagi.. =D