Bahagia Hingga ke Syurga. InsyaAllah. Amin..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak Solehah. InsyaAllah. Amin..

Monday, September 20, 2010

7 months

Salam...

Saat ini, 7 bulan yang lepas, aku sah menukar status. Hehe. Dah 7 bulan rupanya jadi isteri pada si dia. Syukur padaMu Ya Allah.. Walaupun belum ada rezeki untuk tinggal bersama, kami akan terus berdoa dan berusaha. Tolong doakan kami juga ye siapa-siapa yang membaca. =)

Aku akui, masih lagi terasa seperti baru berkahwin. Walaupun inai terakhir di kuku ibu jari kaki dah pun hilang semalam, kami tetap rasa macam pengantin baru. Motto kami adalah: "Selama-lamanya berbulan madu". Hohoho! Indah kan? ;p

7 bulan bernikah, 5 kali kami berbulan madu. Alhamdulillah atas nikmatNya.




 Kali pertama kami beraya sebagai suami isteri. =)

p/s: Rasa macam nak story pasal honeymoon trip je. =)

6 comments:

Mis$~$ep0i2~BhsA said...

salam pekenalan...
saya doakan wani dgn azhar..hapy alwez n dibawah limpahan rahmat dariNya..n xsabar tgu entry baby & motherhood..hehehe..

Mrs Azhar said...

thanks! salam perkenalan jugk.. =)
time ksh byk2 tlg doakan kami.. insyaAllah.. entry baby & motherhood? hehe sy pun xsbr nk buat entry tu. =)

♥ balkidz_hunny ♥ said...

congrets dear dah 7months..
i dah 9 months..
amacam raye ngan hubby for the first time?
selamat hari raya, maaf kalo ade kata2 menyinggung hati..
i tak sempat nak update blog, busy giler..
sempat bloghopping jer.. :)

Mrs Azhar said...

balkidz: thanks. congrats utk u jugk. raya dgn hubby mesti la sgt2 bmakna. hehe. same la ye, slmt hari raya, maaf zahir batin..

cpt la update. nk tau jugk cerita pe yg tsimpan sekian lama tu. =)

cu734ngel said...

insyAllah..amin...u guys are so sweet togethr

Mrs Azhar said...

cu734ngel: thanks! =)

Post a Comment

Komen anda dialu-alukan.. Terima kasih daun keladi.. Lain kali datang la lagi.. =D