Bahagia Hingga ke Syurga. InsyaAllah. Amin..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak Solehah. InsyaAllah. Amin..

Tuesday, June 14, 2011

Nora Eleena | KL Gangster

Assalamualaikum..

Nora Eleena & KL Gangster. Dua-dua BEST!

Balik kampung Sabtu lepas, Ahad sempat pergi tengok KL Gangster dengan darling husband dan adik ipar. Walaupun seat agak depan, tapi takpe. Sebab movie best. Aku bagi 4.5 bintang. Syabas Shark @ Shamsul Yusuf.

Hehe. Suka watak Malik. Walaupun gangster, tapi tetap ada perasaan kasih sayang pada family.

Nora Eleena dah nak habis minggu ni. Satu je tak suka pasal cerita ni. Waktu tayangan tak sesuai la. Nanti ramai lengah-lengahkan solat maghrib.

Ok that's all. Kurang mood.

8 comments:

Fiza Z. Abidin said...

sy & husband pun dah tgk KL Gangster...hihihi pilihan husband..ikut je, okay gak lah cite ni cuma rasanya boleh dikembangkn lagi...pastu ada unsur2 kelakar sikit si Zizan kan...

♥ balkidz_hunny ♥ said...

i sangat gile kat aaron aziz! sampai suruh encik so-army pergi gym buat badan cam aaron. HAHAHA.
:D


setuju. waktu siaran tu tak best sket. tapi kalau kat sarawak, dah dah solat siap2 sebelum kul7, pastu leh tgok nora elena dgn jaya :)

Mrs Azhar said...

fiza, a ah zizan buatkan cerita ni ada lawak2 sket. pastu jai pun kdg2 ayat dia tu lawak jugk. kitorg tgk pilihan adik ipar, ingtkn mula2 dia nk tgk kungfu panda, rupanya dia pilih kl gangster. nasib baik best. =)

Mrs Azhar said...

balkidz, yeahhh sebenarnye tajuk entry ni nk bgtau yg aaron aziz best dlm dua2 cerita! haha! mmg ramai gilakn dia skrg. t xdpt menandingi kegilaanku pd darling husband. ahaks (gatal)!

E K A said...

eka pun suka citer dia wani...tp kan napa jantung eka tak berhenti dari berdegup ae...eka takut la tgk citer lawan2 ni....tgk citer antu pun tak takut camtu...malik tu dah la loving...plus hendem pulak tu...adeh

Mrs Azhar said...

eka, haha sorg lg isteri org gilakan malik! =D

Amz CamPro said...

suke lg cite juvana...heheh

Mrs Azhar said...

amz campro, mntk maaf encik. encik tkeluar dr topik. haha

Post a Comment

Komen anda dialu-alukan.. Terima kasih daun keladi.. Lain kali datang la lagi.. =D