Bahagia Hingga ke Syurga. InsyaAllah. Amin..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak Solehah. InsyaAllah. Amin..

Monday, August 29, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri!

Assalamualaikum

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

MAAF ZAHIR DAN BATIN

Yeayy! Tahun ni tahun kedua beraya bersama darlng husband. =) 

Dan Yeayy! lagi, tahun ni beraya di Kuantan! =D InsyaAllah raya ketiga balik Johor..

Tahun ni first time aku masak rendang. Rendang daging, sebab rendang ayam setiap tahun ma yang buat. Sedapnyeee!! Terbayang-bayang ketupat, lemang makan dengan rendang dah ni. Darlingku sedang masukkan duit dalam sampul raya. Hehe.

Dalam pukul 11 malam, aku baru siap masak rendang daging dan ayam goreng berlada. Lontong tak masak lagi! Tadi merata-rata cari tempe, tapi hampa. =( Esoklah pagi-pagi aku masak lontong. Sambal bilis dah siap.

Esok pagi lepas sembahyang raya, pergi makan ramai-ramai di rumah parents. Bermaaf-maafan, then insyaAllah akan berjumpa nenek di rumah Acik. Then aku nak melawat kubur arwah 'Ayah'..

Di kesempatan ni, aku nak ucapkan Salam Aidilfitri, maafkan segala dosa aku jika ada.. Dan Selamat Hari Merdeka juga! =D


5 comments:

~izan~ said...

akak baca entry ni dah raya pun still terbayangkan rendang bagai tu..adehh kecur air liur dok baca menu2 awak citer tu dik huhu...slmt hari raya dik..maaf smua salah silap...

Mrs Azhar said...

slmt hr raya k.izan.. maaf zahir batin.. bila nk jumpa k.izan ni.. hehe

Amy Syaquena said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin..

~ NANA ~ said...

x terlambat lg kot nk ucapkn selamat hr raya...maaf zahir batin :)

Mrs Azhar said...

amy & nana, slmt hari raya juga, maaf zahir batin jugaa... =)

Post a Comment

Komen anda dialu-alukan.. Terima kasih daun keladi.. Lain kali datang la lagi.. =D