Bahagia Hingga ke Syurga. InsyaAllah. Amin..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak Solehah. InsyaAllah. Amin..

Thursday, May 10, 2012

9 May 2012 :: I'm Officially A Mummy!!

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, tepat 1:04pm, aku selamat melahirkan zuriat yang kami nantikan selama ni.. Syukur semuanya selamat, walaupun aku perlu lalui pemantau khas sebelum dan selepas bersalin..

InsyaAllah will update later. Sekarang masih lagi di wad, belum mampu untuk bangun dan berjalan..

Nyawa kami, dunia akhirat.. 


19 comments:

.:Kiah-ohh-Kiah:. said...

congrate akak! comel nye baby........:)

sharEna said...

congrats Wani =D
wahh...akhirnya dah bersalin pun. bb girl ke boy tu yer?kecik2 nie x blh nk beza sgt hehehe...

moga semuanya berjalan lancar. welcome to motherhood & selamat berpantang ^_^

hikari said...

tahniah.. selamat berpantang.. cute nye..
update cite nanti ye..

DAWIA. HONEYPUTRI said...

tahniah kak wani..! dah jadi seorang ibu..
comeinya baby :)

Cik FaRiZaM said...

tahniah....comey nye baby :)

singgah blog sy & sy nak share something

nk ajak awk join giveaway mudah:

Kalau korang nak menang hadiah RM10 & hadiah misteri dari Maxis korang terjah blog shakiddo.com .Setiap hari sehingga 13 Mei 2012 ni, Shakiddo ada buat giveaway. Sy pun dah menang RM10 dalam Giveaway Hazman VS Food Siri ke-2 !!!!! JOM !

Wiyah said...

tahniah wani dah jd mummy...happy for you. selamat berpantang la yer ;-D

~ NANA ~ said...

eh dah bersalin ek? wahhh congrats! :)

Nora Karim said...

alhamdulillah syukur.... :D akhirnya wani & azhar junior.... yey!! tahniah... jaga diri baik-baik dalam pantang ni ya...!! moga cepat sembuh...

comeinya baby... geram betul!!!

Nurul Ilyani said...

alhamdulillah...congrates wani...

n0rraslida alias said...

tahniah, wani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fiza Z. Abidin said...

Alhamdulillah...tahniah buat wani...semoga both mummy & baby sihat yer...

rDnA said...

Congrate wani..finally baby yg dinanti dah selamat lahir ke dunia.selamat berpantang dan selamat menjalani kehidupan bertiga

mynameismy said...

akhirnya.... :)

Tahniah!!!!!!!!!!!! tlg peluk cium baby comel... :)

PUAN THALHA : said...

Syukur..! Alhamdulillah, wani.! Tahniah sangat. kite tumpang gembira. comel sangat baby! nanti update ya. rehat cukup- cukup dulu dear. :)

aku eyfaa said...

tahniah kak wani..sweetnye blog akak nie :)
selamat berPANTANG.. hihihi

Lily said...

Subhanalllah..tahniah...ermm 9 mei...tarikh lily jejakkan kaki ke malaysia =)....eee..comelnyer baby....

eMMe said...

Alhamdulillah Wani n husband!

Tahniah u All

baby u all comei sgt!

kiss kan bg pihak Me...

Selamat bepantang...pantang betul2 tau..kasi slim balik, hehehe....

PUAN THALHA : said...

Alhamdulillah wani..! tahniah atas kelahiran baby yang comel! kite tumpang gembira wani..:) selamat berpantang ya.. nanti update tau :)

aTy _faRed~ said...

tahniah...!! maaf lambat wish..neway..tembamnyer muker die..!! heheh..selamat berpantang dan selamat menempuhi alam keibuan yang sangat menerujekan...:)

Post a Comment

Komen anda dialu-alukan.. Terima kasih daun keladi.. Lain kali datang la lagi.. =D