Bahagia Hingga ke Syurga. InsyaAllah. Amin..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak Solehah. InsyaAllah. Amin..

Friday, October 22, 2010

Konvokesyen

Salam...

Sekarang ni kat hotel di Taman Universiti, Skudai.. Aku ke sini bersama keluarga sempena konvokesyen adik aku Nabila. Dan juga sebagai pensyarah jemputan untuk menyertai perarakan akademik untuk konvokesyen pagi esok (23 Oktober 2010).

So esok aku akan menyaksikan bekas-bekas pelajar aku konvo dan juga adik aku ni. Alhamdulillah, mengikut jejak ku, diploma kelas pertama. Dan pelajar terbaik kolej kerjasama (IKIP International College). Hik ;-). So malam ni dia ada dinner di Pulai Spring Resort. Best la kau! Huh



Di sebelah kiri itulah orangnya.. Adik selepas aku..

7 comments:

eMMe said...

hepi graduate day Nabila~
pas ni nak belajar ke nak keje ye dia wani?
syok la jalan2 cari makan kat johor tu...

Mrs Azhar said...

skrg dia keje sementara je br.. ntah la emme, nampak gaya mcm taknak sambung dah. jalan2 mana sgt pun. umah mertua pun x singgah lg ni. huhu. sbb si nabila ni byk program..

asna cute said...

Congrats to her =)) selamat berjalan2 ya kak ;)

Mrs Azhar said...

ok asna! bjalan shopping kt jusco je. xsampai ke jb pun. huhu

E K A said...

berapa ari wani dok sana.teringat nya zaman kampus ku.rindunya kat fakulti sains.dulu transport tak de so menapak je tak pun naik bas.eka dok kolej 9.tp maybe skang dah ada nama comercial

Mrs Azhar said...

3d2n je.. tu pun sbb adik nak kena rehearsal n attend dinner. wani pun xtau la kolej2 kt dlm tu. maklum la, ajar program francais je dgn utm.. =)

Rosliza Roslan said...

nice pic !

http://selendangkasih.blogspot.com/

Post a Comment

Komen anda dialu-alukan.. Terima kasih daun keladi.. Lain kali datang la lagi.. =D