Bahagia Hingga ke Syurga. InsyaAllah. Amin..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak Solehah. InsyaAllah. Amin..

Tuesday, October 5, 2010

Oktober.. Cepat lah berlalu..

Oktober.. Cepat lah berlalu..

Biasa orang merungut cepat sangat masa berlalu. Tapi aku nak Oktober ni cepat-cepat habis.. 

Bermula minggu depan, aku travel setiap minggu sampai hujung bulan. Travel = Kesakitan. That's it. Masa taip ni pun tengah tahan sakit. Belum travel jauh-jauh lagi.

Minggu depan, Bengkel Penilaian di UTM KL (2 hari)

Minggu selepas itu, Wakil Jabatan Kejuruteraan Awam ke Konvokesyen UTM Skudai (2 hari).

Minggu selepas itu lagi, mengiringi pelajar ke Program Khemah Ukur IKIP-UTM di Melaka (5 hari).

Permohonan aku untuk tidak mengiringi pelajar atas sebab kesihatan, tak diluluskan. ;-( Tiada pensyarah lain yang boleh jadi wakil.

Andai mereka tahu keadaanku... 
Yes. Memang aku dapat claim. Tapi claim tak membawa apa-apa makna dibandingkan dengan kesakitan yang aku tanggung. 

Tapi satu je, bak kata suami, kerja itu tanggungjawab. So ni kerja aku. Ni tanggungjawab aku. Pasrah dan redha! Sepertimana aku pasrah dan redha dengan dugaan-dugaan sebelum ni.

Doakan aku lebih tabah, hari demi hari... Terima kasih juga atas doa-doa kalian sebelum ni. Terima kasih.

6 comments:

E K A said...

napa wani...wani sakit apa...dah jumpa doc ke

Mrs Azhar said...

eka.. thanks sbb slalu concern.. wani xtau la nk cte mcamana.. tp one day, wani akan tulis pasal skt tu. ada jumpa doc..

Cik Belle said...

macam sedeyh pulak baca entry ni. =( harap shas sabar dan tabah yer!

sharEna said...

be strong ok dear!!

Mis$~$ep0i2~BhsA said...

oww puan wani kita ni rupenyer pensyarah....

Amy Syaquena said...

salam..

sakit apa ye?? jaga kesihatan ok..

jemput ke sinar raudah..
http://sinarraudah.blogspot.com/2010/10/di-tindih-makhluk-halus-semasa-tido.html

Post a Comment

Komen anda dialu-alukan.. Terima kasih daun keladi.. Lain kali datang la lagi.. =D