Bahagia Hingga ke Syurga. InsyaAllah. Amin..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak Solehah. InsyaAllah. Amin..

Wednesday, May 18, 2011

[Belated] Birthday Surprise!!!

Assalamualaikum..

Curi sekejap masa untuk update ni. Nak mencatatkan kejadian menggembirakan semalam. =)

Birthday aku adalah sama dengan Hari Guru, 16 Mei. So memang double celebration la kiranya, walaupun tak disambut pun Hari Guru (dah ada cadangan nak wujudkan Hari Pensyarah kan. Aku sokong!).

Tepat 12 am 16 Mei tu darling husband lah orang pertama yang wish. Harus lah kan dah ada sekali malam tu. Lainlah kalau masih berjauhan, mungkin ucapan lambat sampai. Esoknya bertimbun-timbun notification  dalam email aku. Banyak sangat wishes di Facebook. Alhamdulillah, terima kasih pada yang mendoakan dan mengingati..

Yang lain, seperti biasa.. Aku ok je walaupun dalam hati ada terdetik 'darling husband ni tak ada bagi hadiah ke'.. Heheh. 

Tapi esoknya (cuti Hari Wesak), tu pun dah malam, baru je nak makan nasi, dia keluarkan kek dari dalam kereta. Siang tu sehari suntuk dia pergi bengkel. Agak terkejut juga aku. Then aku pergi dapur kejap, dia keluar lagi buka bonet kereta, dan hulurkan hadiah. Yeayyy!!! Thanks sayang! =D

Tahun lepas dapat hadiah best, tahun ni pun best. Tahun depan apa pula ye? =D

Thanks so much, darling! 

I love you to the max!

=D

8 comments:

eMMe said...

wow~ its really surprise la wani, lucky u girl...
hepi belated dear, hope kowang selalu bahagia...

su su said...

he he he...bestnya,,,,suka suka...tahun depan lagi best....amin

Mrs Azhar said...

emme, memang really2 surprise! tq.. insyaAllah.. =)

Mrs Azhar said...

su su, tq.. insyaAllah thn dpn lg best. amin.. =)

asna cute said...

dapat BB ke kak? alhamdulilahh jelez I ;D

Mrs Azhar said...

asna, xde la bb dear.. samsung ala2 bb. haha. tp tetap sgt happy! =)

sharEna said...

bestnya wani...

congrats dear =)

Mrs Azhar said...

SHARENA, THANKS. ALHAMDULILLAH.. =)

Post a Comment

Komen anda dialu-alukan.. Terima kasih daun keladi.. Lain kali datang la lagi.. =D