Bahagia Hingga ke Syurga. InsyaAllah. Amin..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak Solehah. InsyaAllah. Amin..

Saturday, May 15, 2010

Hadiah Harijadi Dari Suami =)

Hmmm...

I'm very happy! =D

My birthday: 16th May , tp yg tak bestnye beloved hubby xdpt nak celebrate birthday aku thn ni.. Tp xpelah.. Aku tau dia xkn lupa.. =) And aku tak sedih pun. Sebab ada benda yg sangat menyeronokkan. Ngeeeee

Jeng jeng jeng..


Aku happy sgt sbb beloved hubby bg birthday present ni. Hehe. Alhamdulillah.. (p/s: Abang, i lap u lah! =D). Memandangkan lappy aku dah nazak (lappy lama tu dulu beli dgn bekas pakwe - skrg dh jd beloved hubby). Hadiah birthday paling awal aku terima (awal sehari). Excited lah kan..

 Mood: Sangat happy. Beloved hubby membuatkan aku sgt happy hari ni. Alhamdulillah.. =)

2 comments:

MaLrEha said...

wah!!bestnyer....beruntunglh badan....

Mrs Azhar said...

MaLrEha: hihi alhamdulillah.. =D

Post a Comment

Komen anda dialu-alukan.. Terima kasih daun keladi.. Lain kali datang la lagi.. =D