Bahagia Hingga ke Syurga. InsyaAllah. Amin..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak Solehah. InsyaAllah. Amin..

Friday, January 28, 2011

Beg kacang aka beanbag

Salam...

Siapa yang ada beg kacang ni? Atau pun nama glamour beanbag. Hihi. 

Dulu pernah post status kat facebook. Tanya mana nak dapat beanbag ni .Ada yang suggest Aussino. Aku dah pergi tanya. Hampa. '__'. Ada jugak yang pernah beli di KL tapi macam mahal je harga dia.

Dari pengamatan aku la kan, beanbag ni sangat best. Comfy. Sebenarnya sekarang ni kan aku dan darling husband tengah sibuk-sibuk nak masuk rumah sendiri. So aku dah angan-angan macam-macam benda la. Selain sofa yang empuk, beanbag ni salah satu idaman hati. 


Ni antara yang biasa ditemui la. Overseas banyak. Malaysia tak banyak pulak.

Owhh yang ni kalau jumpa kat Malayisa memang aku nak sangatttt!! Sexay! 

Yang ni, kalau budak-budak mesti takut nak duduk.


Ni pun sama. Aku tak takut, aku geli. 

Tengok, handphone pun ada beanbag dia sendiri tau. Mana i tak jealous. 


Ni pun macam best. Pillow beanbag. Macam-macam style.

Best kan?

6 comments:

farhanna said...

serius saya sedang mencari juga..

asna cute said...

dulu masa bujang ada 1 asna beli sekali xtahan dah sbb beli asing2. bag dengan bean dia hehe. ingatkn beli 2 paket cukup penuh dah.. sekali xcukup. skrg tah mane tah beanbag tue hehe.

Better if akak nk cari beanbag. cari yg dah siap punye tau hehe =))

♥ balkidz_hunny ♥ said...

argghh! sangat suke.
ade satu kat umah! :D

Mrs Azhar said...

balkidz, haaa ada?? nak jugak!! nak jugak!!

Three Musketeers said...

Kiter pon dah lamer gak cari bean bag yang okey nie...:) Yang pillow bean bag tue nampak sangat-sangat besh kan?

E K A said...

wani,eka cam ada nampak smlm masa kat mall...rasanya itu la bean bag yg wani maksudkan...tp nya kat miri la

Post a Comment

Komen anda dialu-alukan.. Terima kasih daun keladi.. Lain kali datang la lagi.. =D