Bahagia Hingga ke Syurga. InsyaAllah. Amin..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak Solehah. InsyaAllah. Amin..

Monday, May 3, 2010

Kisah Kawin Kami #3 - Outdoor

Yeay! Ni part yg plg aku suka. Bgambar outdoor dgn sgt riang gembira, bsama suami (dah tentula) dan encik photographer merangkap abg aku. So nk posing tu xde la segan. Hekhek

Outdoor session ni ada 2 parts: 1 part pakai gaun pengantin ala2 fairy tale (kah kah perasan!). Part 2 pakai sempoi jek.. Casual.. Mak andam juga mak andam yg sama makeupkan aku masa nikah n masa sanding. Bulu mata palsu rozita cik wan tu mak andam pakaikan jugak masa nak pegi photoshoot ni. Tp rasa kelakar jek, aku cabut. Sambil terpikir : Rozita cik wan tu tak serabut ke dgn bulu mata panjang berjela gitu??? Isk3..

Orait bebeh. Here we go... Presenting...... (anggap la konon2 ada drum drum rolls.......)
=)

 Tenungan tajammu menusuk jantungku, jelingan manjamu menawan kalbuku. Auwww!!! (Gatal!)

Owhh this pic i like! So much! I'm lovin it! And i'm loving him! ;-)

Aku dah nak tenggelam dlm bulu2 tu. Mujur ada seorang putera kacak di sebelah dtg selamatkan! Hehe

Kami gembira bersama walaupun kakiku sakit pakai heels..Agegege

Owhh owhh this pic. I like it too! Too much!! Hebat lah encik photographer! Hebat lah couple dlm pic ni. Hihi. Sape setuju??? 

Kitorang memang betul2 gelak ni. Jgn cuba anggap kitorang gelak main2 tau. Sebab mmg gelak btl2. Tgk la gelakan (ada ke word ni??) kitorang tu. Ada nampak palsu??? Ngeeeee =D

Yg ni kitorang berposing sopan di tepi tasik.. Berlatar belakangkn jambatan gantung.. 

Ok ni last utk tatapan di sini. Ikutkan byk sgt2 gambar tp limited utk tontonan umum. Hehe mcm kedekut jek aku ni. 

Ok lah nnt sambung lg dgn pic outdoor lagi satu. Ngantuk sudah.. Lagipun xboleh nak update letak pic byk2 sgt. Sbb rindu makin membara pd encik husband. :'-(

Daaaa......


6 comments:

asna cute said...

Bestnyaaa!
asna xde buat pun photoshoot outdoor nie kak.. hmm layan gambar2 akak jer la nie uhuks~

Mrs Azhar said...

mmg best asna. nape x buat? kenangan seumur hidup ni.. =) nnt bila lepak2 bersama husband & anak2 (insyaAllah), boleh gelak2 tgk pic outdoor.. hikhik

antalya said...

cantikkk..mcm mana wani wat veil melayang2 ditiup angin tu ehh..terer ar

Mrs Azhar said...

huuu.. itu husband sayang yg tolong.. hehe. susah jugak nak tunggu angin dtg, nk bg nampak neutral la kononnya kn.. dh la jambatan tu goyang2..

p/s: soalan ni ramai gak yg tanya. ehehe

Wanie said...

wah..bhgienye..ble nak kwen ni..heee

Mrs Azhar said...

wanie: kawin mmg bahagia la dear! *wink*

Post a Comment

Komen anda dialu-alukan.. Terima kasih daun keladi.. Lain kali datang la lagi.. =D