Bahagia Hingga ke Syurga. InsyaAllah. Amin..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak Solehah. InsyaAllah. Amin..

Friday, March 11, 2011

Dapat jugak merasa..

Assalamualaikum...

Lama betul tak buat entry baru. Nak kata sibuk sangat, takde la pun. Tapi macam takde mood. Macam selalu penat. Badan pun tak berapa sihat. Kurang cergas je rasa. Kena cepat-cepat makan vitamin ni..

Ok last entry aku sebelum ni tentang macarons kan? Hehe alhamdulillah dah dapat rasa.. =)

Aku dapat yang bermacam-macam warna. And ada 3 flavours dalam tu.

Zoom sikit. Nyum-nyum...

Zoom lagi. Ni flavour apa ntah. Macam ada mint sikit. Aku lagi suka yang hijau and coklat tu.

Kesimpulannya, macarons tu memang sedap. Tapi make sure kalau makan kena ada air kosong. Dan tak boleh selalu makan. Pertamanya, sebab dia manis, tak baik untuk kesihatan. Keduanya sebab dia mahal. Tak baik membazir untuk makanan yang kurang baik untuk kesihatan. =) Tapi sesekali takpe.

8 comments:

sharEna said...

x pernah try lg. sapelah nk bg peluang bg free kan? hahaha =p

Mrs Azhar said...

hehe kalau rm0.20 mungkin ada yg nak bagi kot. no rm2, xtau la. hehe.. tp kalau ada kt sini, blh je bg rasa.. =)

Anonymous said...

kat mane nak carik benda alah tu??
kat johor ade ke??

Mrs Azhar said...

anonymous, ermmm kt johor xtau la. try search kt internet. ada yg jual. cikmin or mamatierakitchen

E K A said...

tak penah makan/jumpa pun kat sini...cedih

Mrs Azhar said...

eka, wani pun order online jek.. hehe

♥ balkidz_hunny ♥ said...

nak jugak! tapi sini kalau order online boleh ke sampai dgn keadaan baik? :)

Mrs Azhar said...

qiesh, order online tu MMG ada kemungkinan rosak sikit. mcm yg wani tu dia pecah2 sikit tp yg tu mmg org tu bg extra so xkisah lah kn. tp kalau nk beli jugk boleh kot request dia buat packaging yg btl2 secure..

Post a Comment

Komen anda dialu-alukan.. Terima kasih daun keladi.. Lain kali datang la lagi.. =D