Bahagia Hingga ke Syurga. InsyaAllah. Amin..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak Solehah. InsyaAllah. Amin..

Thursday, March 24, 2011

Cheese tart.. Oh Cheese tart..

Assalamualaikum..


Siapa yang tak suka makan cheese tart, memang rugi. Sebab dia best. Dulu aku pernah buat sekali cheese tart ni. Sekali je, sebab aku letak blueberry jam tu tak cantik. Lepas tu tak jumpa blueberry jam lagi dah, so terus tak buat. Biasa buat egg tart je. Sebab adik-adik suka makan. Tapi ni dah lama tak buat dua-dua tart. 

Alkisahnya, ada kawan lama aku dah jadi pembuat kek berjaya. So aku tempah la cheese tart dengan dia sebekas.. Siap servis hantar rumah F.O.C. =) Dan, cheese tart dia sedap, just nice..

InsyaAllah ada rezeki nanti kalau teringin lagi, dan tak berapa rajin nak buat sendiri, aku akan order lagi.. Kek pun nampak macam sedap. Tak pernah lagi rasa red velvet tu. Macam tengah famous sekarang ni si baldu merah tu. 

Kalau ada yang berminat, ni blog dia. Just Dessert4u. Sorry azira, curi gambar awak. =)

5 comments:

eMMe said...

wani! nnt kalo order cheese tart, order lebey yea, satu tu anta ke umah saya, heeee~ me suke macau egg tart, sebab kulit dia berlapis2, penah try tak? selalu dia kat baker cottage...

Mrs Azhar said...

emme, hehe order lbh ye.. eh macau egg tart?? xpnh dgr, apatah lg merasa. apa kata emme lak hantar ke rumah wani. hehehehe

asna cute said...

keke asna pun suke jugak! ;D owh dgn fruit tart jugak.. yumm yumm!

Mrs Azhar said...

asna, tau tak, akak dh lama rasa mcm nk try mkn fruit tart, tp xpenah! sian kn.. huhu

'JUST DESSERT ' said...

hehhee.....curik gambo?heheh...tak kesahla...thanks tooo sbb promote...:D

Post a Comment

Komen anda dialu-alukan.. Terima kasih daun keladi.. Lain kali datang la lagi.. =D