Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak Solehah. InsyaAllah. Amin..

Thursday, March 17, 2011

Jenama Water Filter yang Terbaik

Assalamualaikum..

Sekarang kan aku dalam proses nak memilih water filter untuk rumah kami.. Tapi kan, banyak sangat la pilihan. Bio Aura, Elken, DCL, Diamond, Coway, Imyiyaaz, Amway, CNI. Banyak lagi lah. Tak tahu jenama mana yang ok. Mungkin bila sebut ok, orang akan compare dari banyak segi, dari segi harga, function, senang nak cuci / maintenance..

So, sesiapa yang ada pengalaman guna water filter di rumah, boleh tak tolong share? Thank you in advance. =)

4 comments:

eMMe said...

me gune bioaura...okey la senang nak bersihkan penapis dia yg karat n berkeladak tuuu....pakai span bersih je....
tapi brand lain pun ade okey, ade yg murah n ade yg mahal....

Mrs Azhar said...

emme, ada jugk bcadang nk guna bio aura. sbb ada membe jual. tp xleceh ke? bukan dia kena slalu bersihkn / maintenance sendiri?

eMMe said...

wani, aa'ah kene wat sendiri la dear, tapi tak leceh la...bile air paip kuar slowww sgt baru bersihkan, tu tandanya keladak teruks la tu, tapi kat Putrajaya, tetau je la kan, kualiti air kureng la, so, mmg cepat je kene bersihkan penapis tu....

Mrs Azhar said...

emme, ms emme beli berapa RM? dia xde tpt air pns kn?

Post a Comment

Komen anda dialu-alukan.. Terima kasih daun keladi.. Lain kali datang la lagi.. =D