Bahagia Hingga ke Syurga. InsyaAllah. Amin..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak Solehah. InsyaAllah. Amin..

Tuesday, March 1, 2011

Macarons tu best ke?

Assalamualaikum...

Sebelum masuk pasal tajuk tu, nak bagi ucapan sikit ni. Ermmm terima kasih banyak-banyak pada penyokong-penyokong blog ni. Hari ni tengah hari baru dapat on laptop sebab ada field practical. Cuaca amat la baik dan panass..
 Bila tengok dashboard, follower dah jadi 100..

Thanks for your support, guys! =)

Ok back to the topic. Dah ramai bloggers bercerita tentang macarons ni. Semalam aku baca review, macam best je makanan tu. Walaupun orang cakap macarons tu manisssss sangattt, tapi sedap. Betul ke?


Aku macam teringin je nak rasa. Dah la comel, macam-macam warna,. Siapa pernah makan?? Mana nak beli ye? Harga pun agak mahal kot. Sebiji kecik tu dalam RM2 lebih la.



Isk. Tu kan tak elok untuk kesihatan. Tapi aku nak jugak rasa.. Mana nak beli ye??

8 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

As salam wanie..klu tingin sgt,ada kawan jual secara ONLINE....cuba lar wanie contact dia...http://www.cikmin.com/

Mrs Azhar said...

k.azatie, wslm.. a ah wani dh jumpa website tu. dh hantar email pun.. anyway thanks! =)

b.E.L.L.e said...

comel2 nye macarons tuh..boley makan ker? mesti bila dah dpt nnti rasa sayang nk makan kan?sebab comel sangat..hehe..

Mrs Azhar said...

belle, mmg comel sgt! dgn kaler2 comel2 nye..

Daleela said...

Dear... kalau teringin sangat boleh beli di Mid Valley kedai The Gardens.. level 2 berhampiran bridge antara The gardens and Mid valley. Harga RM3.. susah nak dapat stock. Hari tu Dalee dapat 2 ketul je...(T__________T)

Mrs Azhar said...

daleela, mid valley tu jauh la nk pegi dr kuantan ni. xbbaloi semata2 utk macaron. hehe.. anyway thanks..

are-za said...

slm..

pn.wani nk pollow ur blog okey..

anyway dulu sy study di Ktn..dh lame xpegi sane..
slm perkenalan yer..

Mrs Azhar said...

are-za, wslm.. hehe nickname mcm nama singkatan my darling husband.

thanks ye. salam kenal jugk.. =)

Post a Comment

Komen anda dialu-alukan.. Terima kasih daun keladi.. Lain kali datang la lagi.. =D