Bahagia Hingga ke Syurga. InsyaAllah. Amin..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak Solehah. InsyaAllah. Amin..

Friday, March 25, 2011

Earth Hour 2011

Esok, 26 April 2011, pukul 8.30 malam.


Sama-sama lah kita menyokong Earth Hour ni. Anggapkan sahaja kita black-out selama 1 jam. 

Tahun lepas aku tinggal rumah keluarga, kami adik beradik memang menyokong Earth Hour ni. Semua tutup lampu. Tapi tahun ni, aku di rumah sendiri. Malangnya aku sorang! Darling husband out station ke Cameron Highland. Kalau tak, boleh jugak candle light dinner. '__' ~~Sayang, cepat la balik..

Tapi takpe, aku akan tetap sokong Earth Hour tahun ni. Mungkin aku matikan lampu rumah, dan pergi rumah keluarga. Heeeee...

So, kawan-kawan semua, marila menyokong Earth Hour 2011!

3 comments:

b.E.L.L.e said...

jom..jom..sokong Earth Hour~~heeee...

eMMe said...

Salam Hr Sabtu!
me pun sokong Earth Hour malam nih
jgn lupe tau
tutup lampu, hehehehe......

Mrs Azhar said...

belle & emme, jom! mari bgelap mlm ni! =D

Post a Comment

Komen anda dialu-alukan.. Terima kasih daun keladi.. Lain kali datang la lagi.. =D